درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-09  |  2024-04-28  |  بروز شده در: 1403/02/09 - 13:49:1 FA | AR | PS | EN
هشدار از احتمال برف و باران در 17 ولایت افغانستان            گردهمایی اعتراضی پاکستانی ها به حمایت از عدم اخراج اجباری مهاجرین افغان            کمپاین ملی تطبیق واکسین ضد فلج اطفال فردا آغاز می شود            افزایش علاقمندی چینی ها برای استخراج معادن افغانستان             صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال            گفتگوی وزیر خارجه ترکیه در مورد جنگ غزه با مقامات عربستان             کانادا روند ارسال کمک ها را از سر میگیرد             جزئیات توافق امریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌ابیب چیست؟            امانوئل ماکرون ماه جون به آلمان می رود            تساوی پاری‌سن‌ژرمن مقابل لوآور            تهدید اصلی برای آسیای مرکزی گروه‌های تروریستی در افغانستان است            پیروزی ضعیف النصر مقابل الخلیج            مهاجرین افغان در اندونیزیا: سازمان ملل باید از ما حمایت کند             مبتلا شدن بیش از صد زن و کودک به بیماری ناشناخته تنفسی در بدخشان             افتتاح سه پروژه زیربنایی حکومت طالبان را در کابل            






تاریخ نشر: 1392/6/26 - 10:21:44
تعداد بازدید: 1189
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

معنای آزادی بیان در امریکا
معنای آزادی بیان در امریکا

نویسنده: علیرضا صادقی

آزادی بیان در ایالات متحده امریکا معنا و مفهوم خود را به صورت کامل از دست داده است. در این خصوص حتی صاحبان‌سایتهای بزرگ نیز در ایالات متحده امریکا آزادی حداقلی خود را از دست داده اند. بر اساس افشاگری‌های اسنودن و افشاگری‌های مشابه، اطلاعات شهروندان امریکایی به راحتی در اختیار سرویسهای جاسوسی امریکا قرار گرفته و مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد. به راستی این مسئله چه معنا و مفهومی دارد؟ آیا این نقض اساسی آزادی اطلاعات و آزادی بیان در غرب محسوب نمی شود؟!

مدیرعامل و مدیراجرایی (یاهو) اعلام کرده است در صورتی که اطلاعات محرمانه برنامه جاسوسی آژانس امنیت ملی امریکا را فاش کنند، زندانی می‌شوند.(مریسا مایر) مدیراجرایی و مدیرعامل یاهو و (مارک زوکربرگ) بنیانگذار فیس‌بوک از برنامه جاسوسی آژانس امنیت ملی امریکا (NSA) از ارتباطات انترنتی شهروندان امریکایی و دیگر کشورها انتقاد کردند. یاهو و بسیاری از شرکت‌های فناوری به دلیل آنکه اقدامات اندکی برای مقابله با برنامه جاسوسی امریکا انجام داده‌اند مورد انتقاد شدید قرار گرفته‌اند. مایر در دفاع از شرکت خود اعلام کرد که اگر اسرار برنامه جاسوسی آژانس امنیت ملی امریکا را فاش می‌کردیم، با حکم حبس روبرو بودیم.

یاهو و فیس‌بوک به همراه دیگر شرکت‌های فناوری تلاش کردند تا مجوز انتشار درخواست‌هایی که از آژانس جاسوسی امریکا دریافت کرده بودند را منتشر کنند. شرکت‌ها طبق قانون اجازه ندارند که فاش کنند که چه مقدار داده به نهادهای امنیتی تحویل داده‌اند. مایر طی مصاحبه‌ای در یک کنفرانس سانفرانسیسکو، در پاسخ به این سئوال که چرا شرکت‌های فناوری به سادگی درباره آشکارسازی اطلاعات درباره صنعت جاسوسی امریکا تصمیم‌ نگرفتند، گفت: انتشار اطلاعات محرمانه خیانت است و شما زندانی می‌شوید.

چندی پیش روزنامه انگلیسی گاردین که پس از افشای برنامه‌های گسترده جاسوسی هدف حمله واقع شد با انتشار یک سند محرمانه دیگر از ارتباط بین آژانس امنیت ملی امریکا (که نزد امریکایی‌ها اکنون به (آژانس جاسوسی امریکا) شناخته می‌شود) و شرکت‌های فناوری از جمله یاهو، گوگل و فیسبوک پرده برداشت. طبق اسناد افشا شده، آژانس امنیت ملی امریکا میلیون‌ها دالر صرف کرده است تا شرکت‌های بزرگ انترنتی پس از حکمی از دادگاه (نظارت و اطلاعات خارجی)، همکاری با برنامه جاسوسی پریسم را قطع نکنند.

طبق این اسناد که (ادواراد اسنودن)، افشاگر برنامه‌های جاسوسی در اختیار این روزنامه قرار داده پس از آنکه دادگاه نظارت و اطلاعات خارجی (که جاسوسی‌های آژانس امنیت ملی باید طبق آن انجام می‌شده) رأی به غیرقانونی بودن برنامه جاسوسی داده، آژانس امنیت ملی امریکا میلیون‌ها دالر هزینه کرده تا شرکت‌های فناوری را به همکاری وادارد.شرکت‌های یاهو، گوگل، فیسبوک و سایر شرکتهای فناوری پیشتر همکاری با دولت امریکا در برنامه جاسوسی را تکذیب کرده بودند. اخیرا، مدیران اجرایی یاهو، فیس‌بوک، گوگل و دیگر رهبران شرکت‌های فناوری با گروه ریاست ارتباطات و اطلاعات دیدار کردند که وظیفه بازبینی فناوری ارتباطات و اطلاعات امریکا در خصوص آشکارسازی اطلاعاتی که در اختیار آژانس امنیت ملی امریکا قرار دادند را دارا می‌باشد. این دیدار بعد از آن صورت گرفت که یاهو و فیس‌بوک یکبار دیگر برای اعمال فشار به دادگاه برای اجازه دادن به آنها به منظور افشای اطلاعات بیشتر درباره برنامه جاسوسی امریکا، اقامه دعوی کردند.

اما این همه ماجرا نیست! روزنامه انگلیسی گاردین در تازه‌ترین افشاگری نشان داده است که آژانس امنیت ملی امریکا اطلاعات خام، از جمله اطلاعات مربوط به شهروندان امریکا را در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد. اسناد فوق سری افشا شده توسط اسنودن نشان می‌دهند آژانس امنیت ملی امریکا که در الفاظ عمومی به آژانس جاسوسی امریکا شناخته می‌شود اطلاعات خام را قبل از آنکه اطلاعات مربوط به شهروندان امریکایی را بدون آنکه آنها را الک کرده و اطلاعات شهروندان امریکایی را جدا کند در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد. جزئیات این توافقنامه تبادل اطلاعات، در یک یادداشت تفاهم که بین آژانس امنیت ملی و سازمان همتای آن در اسرائیل منعقد شده نشان داده شده است. این یادداشت تفاهم نشان می‌دهد دولت امریکا ارتباطات شنود شده که احتمالاً حاوی مکالمات تلفونی و ایمیل‌های شهروندان امریکایی است را مستقیما در اختیار اسرائیل قرار داده است. این توافقنامه هیچ محدودیتی که از لحاظ قانونی الزام‌آور باشد را درباره استفاده اسرائیل از این اطلاعات وضع نکرده است.

افشای اینکه آژانس امنیت ملی موافقت کرده تا اطلاعات جاسوسی خام را در اختیار یک (کشور خارجی) (طبق نوشته گاردین) قرار ‌دهد در تناقض با وعده‌های دولت اوباما قرار دارد که بارها به شهروندان امریکایی اطمینان خاطر داده‌اند نسبت به حفظ حریم خصوصی آنها احساس تعهد می‌کنند. طبق این یادداشت تفاهم که تاریخ دقیق آن ذکر نشده، این قرارداد در مارچ 2009 منعقد شده است و در آن قاعده‌های اشتراک‌گذاری اطلاعات جاسوسی ذکر شده‌اند.

علی‌رغم این از اسرائیلی‌ها خواسته شده به محض شناسایی ارتباطاتی که مربوط به یک مقام امریکایی است، خواه آن ارتباطات به آن مقام ارسال شده یا توسط وی دریافت شده باشد، آن را از بین ببرند. مشخص نیست که آیا هیچ ارتباطی از اعضای کنگره یا دادگاه فدرال امریکا در داخل اطلاعات خامی که آژانس امنیت ملی در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد قرار داشته است یا خیر.

علاوه بر این، مشخص نیست چرا آژانس امنیت ملی باید چنین ارتباطاتی را در اختیار داشته باشد. در سال 2009 روزنامه امریکایی نیویورک تایمز گزارش داد آژانس امنیت ملی تلاش کرده از تعدادی از اعضای کنگره، بدون تأیید دادگاه، شنود به عمل آورد.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/738






*
*

*



نیز بخوانید

گفتگوی وزیر خارجه ترکیه در مورد جنگ غزه با مقامات عربستان


امانوئل ماکرون ماه جون به آلمان می رود


تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن


صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان


اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند


پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس


افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان


وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است


در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم


توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن


قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند


جنگ اوکراین برای ارتش امریکا حکم رگه طلا را دارد


نگرانی اسرائیل از احتمال باز داشت نتانیاهو


کشته شدن ۱۱ جنگجوی مسلح توسط نیرو های پاکستانی


آغاز مذاکرات درباره توافق همکاری امنیتی امریکا و اوکراین


نگرانی سازمان ملل از تاثیر جنگ بر سلامت روانی مردم غزه


فرا رسیدن زمان پایان اشغالگری رژیم اسرائیل


کشف اجساد 50 فلسطینی در یک گور دسته جمعی در خانیونس


کشته شدن 7 مامور گمرک در غرب پاکستان


حمایت‌ چین از روسیه؛ اختلاف پابرجای پکن-واشنگتن


تصویب کمک ۹۵ میلیارد دالری امریکا به اسرائیل و اوکراین


اردوغان پس از دیدار با هنیه از فلسطینی ها خواست متحد شوند


امریکا مشاورین نظامی بیشتری به اوکراین اعزام می‌کند


آرسنال با شکست ولورهمپتون چانس قهرمانی را زنده نگه داشت


تایوان 21 هواپیمای نظامی چینی را در خط میانه رصد کرد





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تشکیل حکومت فراگیر؛ شرط روسیه برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان

هشدار از احتمال برف و باران در 17 ولایت افغانستان

گردهمایی اعتراضی پاکستانی ها به حمایت از عدم اخراج اجباری مهاجرین افغان

کمپاین ملی تطبیق واکسین ضد فلج اطفال فردا آغاز می شود

افزایش علاقمندی چینی ها برای استخراج معادن افغانستان

صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال

گفتگوی وزیر خارجه ترکیه در مورد جنگ غزه با مقامات عربستان

کانادا روند ارسال کمک ها را از سر میگیرد

جزئیات توافق امریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌ابیب چیست؟

امانوئل ماکرون ماه جون به آلمان می رود

تساوی پاری‌سن‌ژرمن مقابل لوآور

تهدید اصلی برای آسیای مرکزی گروه‌های تروریستی در افغانستان است

پیروزی ضعیف النصر مقابل الخلیج

مهاجرین افغان در اندونیزیا: سازمان ملل باید از ما حمایت کند

مبتلا شدن بیش از صد زن و کودک به بیماری ناشناخته تنفسی در بدخشان

افتتاح سه پروژه زیربنایی حکومت طالبان را در کابل

کمک 15 میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان

واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه این کشور

تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن

صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان

خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا

اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.